• Producten: 0

Knipstraat Multibar 300/500 met ABL Module, volautomatisch

Knipstraat met grote knipcapaciteit, uitgerust met onze wereldwijd unieke ABL module.

Deze machine maakt het mogelijk om volledig in automaatbedrijf te werken. Dit unieke systeem pakt automatisch de gewenste staven uit de vakken van een roterend magazijn of vlakbed (naar klantwens). Elke stap, van vakkeuze tot het pakken, tellen en uittrekken van de staven gaat volautomatisch en zeer snel.

De uitgesorteerde staven worden op een tussenbuffer geparkeerd. Zodra de rollenbaan leeg is worden de gesorteerde staven automatisch op de rollenbaan gedeponeerd en kan direct verder worden geknipt. Dit alles gebeurt volledig automatisch. Ook het aantal staven en de diameter worden automatisch gecommuniceerd tussen het knipprogramma en de Automatic Bar Loader. Dit kan door middel van één geïntegreerd softwarepakket voor zowel knipstraat als Automatic Bar Loader. Alle aandrijvingen zijn volledig servogestuurd. Dit zorgt voor een snelle en precieze positionering. Resultaat: Vol automatische verwerking van Ø12 t/m Ø50.

Direct info opvragen

Voeg toe aan uw productlijst
Bekijk uw productlijst

Highlights

Multibar 300: Ca. 20- 80 ton per dag - Ø12 t/m Ø50
Multibar 500: Ca. 30-120 ton per dag - Ø12 t/m Ø50

Copyright © 2022 Schilt Engineering BV

discaimer: Door constante ontwikkeling van onze producten kunnen er aan de technische specificaties en afbeeldingen geen rechten worden ontleend.