• Products: 0

Machinemonteur / inbedrijfsteller (fulltime)

Wij zoeken een allround vakman voor het installeren van nieuwe machines/productielijnen en het uitvoeren van servicebezoeken

De door onze geproduceerde machines en productielijnen worden door onze eigen mensen wereldwijd geinstalleerd. Daarnaast verrichten wij waar nodig op verzoek onderhoud en service. Door de machines goed getest en passend te transporteren proberen we de installatietijden op locatie te minimaliseren tot maximaal 2 en soms 3 weken aaneengesloten. Afzetgebied: grotendeels Europa (voornamelijk België en Duitsland), daarnaast ondermeer Verenigde Staten, Singapore, Maleisie en Australie. Je inzetgebied kan in overleg besproken worden. Per jaar zullen ongeveer 3 a 4 buitenlandse periodes ingepland worden. De overige tijd wordt ingepland voor service rondom huis en montage van machines bij ons in de werkplaats. Kennis van elektra, besturingen (specifiek Beckhoff) en pneumatiek zijn noodzakelijk dus een gedegen basiskennis, aangevuld met cursussen van ons is een must. Daarnaast kun je overweg met het verplaatsen met bovenloopkranen van (grotere) machinedelen. Een passend salaris, een klein prettig team om in te werken en uitstekende secundaire voorwaarden maken de uitdaging compleet. Bel (0182 388229) of mail (p&o@schiltbv.nl) gerust voor meer informatie.

Back to overview

Copyright © 2021 Schilt Engineering BV

discaimer: Due to the constant development of our products, no rights can be derived from the technical specifications and illustrations.