• Products: 0

Vacatures

Schilt Engineering BV is gespecialiseerd in engineering en machinebouw voor de betonstaalverwerkende sector. Door onze passie voor techniek worden onze machines continu doorontwikkeld. Wij zijn met name sterk in verregaande automatisering van onze machines die aan elkaar gekoppeld zijn tot complete productielijnen.

In onze nieuwe en moderne locatie van ca. 10.000 vierkante meter werkplaats worden alle componenten grotendeels in eigen beheer vervaardigd. Deze productiehal is opgedeeld in verschillende secties, met afdelingen voor CNC frezen/draaien, lasersnijden, plaatverwerking, lassen, magazijnen en afmontage/testen. Hierdoor kunnen we snel reageren op de klantvraag en de door ons gewenste kwaliteit waarborgen. Ook de besturingstechniek en kastenbouw worden intern verder ontwikkeld.

In de betonstaalverwerkende sector staan onze machines qua kwaliteit en noviteit aan de top. Hierdoor weten zowel de grotere staalconcerns als ook de kleinere en middelgrote staalbedrijven vanuit de gehele wereld ons te vinden en hebben wij een goede naam opgebouwd. Vanwege deze groei zijn we in 2015 verhuist naar een nieuw bedrijfspand met alle mogelijk faciliteiten voor een goede en prettige werkomgeving. De groei zet zich nog steeds door door de wereldwijde trent in automatisering, waarin we voorop proberen te lopen.

 

Wil je ook deel uitmaken van ons team? Schrijf vrijblijvend of ter kennismaking een sollicitatie, of bel ons voor een kennismaking. Door onze groei hebben onder andere de volgende vacatures:

Bediener lasersnijmachine en zetbank

Wij zoeken een gedreven en nauwkeurige plaatwerker/machine bediener

Read more

PLC programmeur (fulltime)

Wij zoeken een gedreven PLC programmeur voor het programmeren en in bedrijf stellen van onze machines.

Read more

Machinemonteur / inbedrijfsteller (fulltime)

Wij zoeken een allround vakman voor het installeren van nieuwe machines/productielijnen en het uitvoeren van servicebezoeken

Read more

Documentatie / spare parts support engineer (fulltime)

Wij zijn op zoek naar een engineer voor het samenstellen van handleidingen en het bijdragen aan verbetering van de spare parts voorziening aan onze wereldwijde klantenkring.

Read moreZoek je een stageplek of een afstudeeropdracht , in de richting Werktuigbouw, Mechatronica of Besturingstechniek, informeer bij ons naar de actueel beschikbare plekken.

Acquisitie n.a.v. onze vacatures wordt zeker niet op prijs gesteld.

Copyright © 2022 Schilt Engineering BV

discaimer: Due to the constant development of our products, no rights can be derived from the technical specifications and illustrations.